web analytics

2021, daar ben je!

Happy 2021!

2021, daar ben je!
Het meest bizarre jaar ever kunnen we eindelijk achter ons laten. Een jaar dat we met z’n allen nooit zullen vergeten en waarover al zoveel gezegd is.
Maar ondanks de lastige situatie was er een heleboel om kaaj dankbaar voor te zijn. ??
2020 was voor Gumbootz het jaar waarin mijn zelfgebouwde atelier af was en ik aan huis kon gaan zeefdrukken, mijn gezeefde kaarten in winkels kwamen te liggen, mijn (last-minute) nieuwjaarskaarten een hit bleken en ik veel lieve, creatieve mede-ondernemers heb leren kennen.

Dit was niet mogelijk geweest zonder jullie, toffe fans.
Daarom wil ik jullie hierbij danken voor jullie enthousiaste berichten, likes en bestellingen. THANKS!
Hopelijk blijven jullie in het nieuwe jaar ook nog plakken.
Cheers to the New Year!
X Joyce

Deze berichten zou je ook leuk kunnen vinden